ZAHVALAN SAM VUČIĆU NA LEPIM REČIMA Harčenko o ruskoj vakcini protiv korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 19:38

"ZAHVALAN SAM VUČIĆU NA LEPIM REČIMA" Harčenko o ruskoj vakcini protiv korona virusa

Potvrđeno je da Rusija ima jednu od vodećih uloga u napretku svetskog zdravstva

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je danas da je ponosan što je u Rusiji zvanično registrovana prva vakcina protiv korona virusa i zahvalio presedniku Srbije Aleksandru Vučiću na dobrim rečima na račun ruskih stručnjaka.

- Ponosni smo što je u Rusiji zvanično registrovana prva u svetu vakcina protiv nove korona virusne infekcije. Nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će efikasno doprineti pobedi čovečanstva nad Kovidom 19 - napisao je Bocan-Harčenko na Tviteru.

On je dodao da je potvrđeno da Rusija ima jednu od vodećih uloga u napretku svetskog zdravstva.

- Zahvalni smo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na dobrim rečima na račun naših stručnjaka - dodao je ruski ambasador.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.