Yukom: Diskriminacija građana starijih od 65 godina tokom vanrednog stanja

Izvor: Danas, 11.Avg.2020, 18:40

Yukom: Diskriminacija građana starijih od 65 godina tokom vanrednog stanja

Ograničenje prava na kretanje tokom vanredog stanja, uvedenog zbog epidemije virusa korona, trpeli su svi građani Srbije, ali ne podjednako, i opravdano se postavlja pitanje diskriminacije građana starijih od 65 godina i njene opravdanosti, navodi se u danas objavljenoj analizi Komiteta pravnika za ljudska prava (Yukom).
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jukom: Diskriminacija građana starijih od 65 godina za vreme vanrednog stanja

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2020

Ograničenje prava na kretanje tokom vanredog stanja, uvedenog zbog epidemije koronavirusa, trpeli su svi građani Srbije, ali ne podjednako, i opravdano se postavlja pitanje diskriminacije građana starijih od 65 godina i njene opravdanosti, navodi se u danas objavljenoj analizi Komiteta pravnika za...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.