Izvor: Radio 021, 06.Jul.2020, 17:51

Vulin sa dijagnozom virusa korona i u samoizolaciji ipak obilazi bolnicu u Novom Pazaru

Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je vojnu bolnicu u Novom Pazaru i uručio pomoć, što ne bi bilo neobično da pre devet dana nije saopšteno da je zaražen virusom korona.

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva odbrane 27. juna, Aleksandar Vulin je pozitivan na koronavirus, nema nikakve simptome i nalazi se u samoizolaciji.

"Ministar Vulin nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << navedeno je tada u saopštenju Ministarstva.

Vulin je danas obišao poljsku vojnu bolnicu u Novom Pazaru i uručio donaciju u vidu zaštitne medicinske opreme u kojoj je 5.000 pari rukavica, 5.000 maski i 1.000 zaštitnih odela, a ako je koronavirusom zaražen onog dana kada je ministarstvo to i saopštilo, znači da ministar odbrane u samoizolaciji nije proveo propisane dve nedelje, piše N1.

Sindikat zaposlenih u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije "Sloga" konstatuje da u toj poseti ništa ne bi bilo sporno, da krajem juna nije objavljena vest da je ministar pozitivan na koronu.

Sindikat pita Krizni štab i sve nadležne kako je moguće da je Vulinu dozvoljena ovakva aktivnost posle devet dana, a da je propisana izolacija 14 dana.

"Da li se ministar dva puta testirao ponovo na kovid 19 i da li su oba testa bila negativna? Ako nije, ko mu je dao dozvolu da dovodi u rizik od zaraze ljude iz svog okruženja", navodi se u saopštenju.

Autor: N1

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar Vulin obilazi Novi Pazar, a nedavno saopšteno da je pozitivan na COVID-19

Izvor: Luftika.rs, 06.Jul.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin posetio je vojnu bolnicu u Novom Pazaru i uručio pomoć. Međutim, postavlja se pitanje kako je ministar odbrane otišao u tu posetu, pošto je pre devet dana, odnosno 27. juna, objavljeno da ima koronavirus.. Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva odbrane 27....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.