Vučić se obraća javnosti u 18 časova: Iznosi nove informacije o epidemiji i planove države

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2020, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se obraća javnosti u 18 časova: Iznosi nove informacije o epidemiji i planove države

Predsednik će izneti šta država još planira da učini kako bi se sprečilo širenje zaraze PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obratiće se večeras u 18 sati javnosti. Planirano je da iznese nove informacije epidemijom virusa korona, kao i šta država još planira da učini kako bi se sprečilo širenje zaraze.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Predložiću policijski čas od 17 do 5 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložiće vladi da od sutra policijski čas bude produžen i da traje od 17.00 sati do 5.00 sati ujutru..."Ako ne bude dovoljno, širićemo i dalje. Molim vas ne izlazite napolje", poručio je Vučić na konferenciji za novinare...On je rekao da je to veoma teška...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.