Vučić saopštio: Danilo ima korona virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 21:10

Vučić saopštio: Danilo ima korona virus

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije, zaražen je korona virusom, objavio je na svom Instagram nalogu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo! - napisao je Vučić na Instagramu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Podsetimo, u Republici Srbiji je do 15 časova 8. aprila 2020. godine registrovano ukupno 2.666 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Када је све почело, мој Данило ми је рекао да предаја није опција. Мој првенац заражен је коронавирусом, а клиничка слика му је таква да је примљен у Инфективну клинику. Сине, победићеш ти то. Воли те тата, сви те волимо!

Објава коју дели Александар Вучић (@avucic) дана 8. Апр 2020. у 11:42 PDT

Od poslednjeg izveštaja do 15 časova testirani su uzorci 1.135 osoba od kojih je 219 pozitivno. Hospitalizovano je 1.705  pacijenata. Na respiratoru je ukupno 112 pacijenata.

Do 15 časova u Republici Srbiji testirana je ukupno 10.761 osoba koja je ispunjavala kriterijume definicije slučaja.

Na žalost, u poslednja 24 časa imamo i 4 (četiri) smrtna slučaja, odnosno ukupno 65.  Preminule su četiri osobe  muškog pola.  Prosek njihovih godina je 62 i oni su imali komorbiditete, odnosno više drugih pridruženih bolesti koje su doprinele neželjenom ishodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDAJA NIJE OPCIJA: Nižu se poruke podrške nakon Vučićevog saopštenja da njegov sin ima korona virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020

Danilo Vučić je primljen u Infektivnu kliniku...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je saopštio danas da njegov sin Danilo ima korona virus, i da je primljen na Infektivnu kliniku...Vučić je to objavio na svom instagram nalogu, uz sledeću poruku:..- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JUGOVIĆ: Porodica predsednika oduvek deli sudbinu Srbije! Danilo će pobediti virus, a pobediće ga i Srbija

Izvor: Kurir, 09.Apr.2020, 11:30

Reči podrške stižu predsedniku Aleksandru Vučiću koji je objavio da je njegov sin Danilo zaražen korona virusom i da je smešten u Infektivnu kliniku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.