Izvor: Radio 021, 19.Jan.2021, 10:07

Vučić: Za vikend primam vakcinu protiv kovida, bio sam bolešljiv pa mi Zlatibor zabranio do tada

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će verovatno za vikend primiti vakcinu protiv virusa korona.

"Bio sam nešto bolešljiv, pa mi je Zlatibor (Lončar) zabranio do vikenda. Tako da ću ja za vikend najverovatnije da primim kinesku vakcinu", rekao je Vučić.

Danas u 11 časova ministar zdravlja Zlatibor Lončar primiće kinesku vakcinu protiv Covida19.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BIO SAM NEŠTO BOLEŠLJIV" Predsednik Vučić otkrio kada će primiti vakcinu protiv korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021

Predsednik je rekao da će se vakcinisati za vikend...Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom Sednice sa timom za imunizaciju da će verovatno za vikend primiti vakcinu...- Ja ću verovatno za vikend primiti vakcinu. Bio sam nešto bolešljiv, Zlatibor mi zabranio - rekao je Vučić...Podsećamo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić: Za svaku vakcinu protiv korona virusa zna se ko je primio, kada i gde

Izvor: Beta Video, 19.Jan.2021

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je u Srbiji napravljen najmoderniji informacioni sistem, tako da se za svaku vakcinu protiv korona virusa koja je nabavljena zna ko je primio, kada i gde je primljena (CH1) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.