Vučić: Situacija sa koronom u Srbiji bolja nego u regionu, ali nema opuštanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 11:15

Vučić: Situacija sa koronom u Srbiji bolja nego u regionu, ali nema opuštanja

Situacija sa korona virusom u Srbiji je mnogo bolja nego u regionu, rekao je predsednik Aleksandar Vučić i istakao da moramo i dalje da budemo oprezni, jer mora da se živi sa opakom bolešću.

- Nikada ne možete do kraja da se opustite ili da kažete da možete da odahnete, ali mnogo je bolja situacija u Srbiji, nego u regionu, pa i u Evropi i svetu - rekao je Vučić.

Istakao je da je procenat novozaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << danas "izuzetno dobar", te da se nada da će takav i ostati do preseka u 14 sati.

- Niži je procenat zaraženih danas nego juče u ovo vreme. I vrlo su niski procenti, ali i dalje nije kraj i moramo da se borimo - rekao je Vučić.

On je naveo da je danas manje pacijenata, 52 na respiratorima, smanjen je pritisak na bolnicama, u kojima je sada manje od 1.200 ljudi, a neke bolnice izlaze iz kovid režima.

- Ali, moramo da budemo oprezni, da nastavimo da živimo sa ovom opakom bolešću i da nastavimo da radimo, jer će na kraju svi platiti visoku cenu, najvišu u savremenoj istoriji, zbog korona virusa - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.