Vučić: Posvećeni smo produbljivanju veza sa Bahreinom

Izvor: Beta, 13.Mar.2021, 12:35

Vučić: Posvećeni smo produbljivanju veza sa Bahreinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Manami, gde se sastao s kraljem Bahreina, Hamadom bin Isom al Kalifom, rekao danas da je Srbija posvećena produbljivanju političkih i ekonomskih odnosa sa tom kraljevinom."Jednom kada ova teška vremena praćena neizvesnostima izazvanim pandemijom korona virusa budu iza nas, nadam se i verujem, da ćemo moći da sprovedemo sve pogodne mehanizme za postizanje zajedničkih ciljeva, ali i za doprinos prosperitetu i blagostanju", rekao je Vučić novinarima nakon svečanog dočeka u Manami.On je zahvalio na "toploj dobrodošlici" i pozvao kralja Bahreina da poseti Beograd."Kraljevina Bahrein je geografski daleko od Srbije, ali nam je blizu srca. Zemlja koja nam pruža nesebičnu podršku kada je potrebno šaljući nam značajnu količinu medicinske opreme i to nikada nećemo zaboraviti", rekao je Vučić. Dodao je da je njegova poseta Bahreinu pokazatelj produbljivanja veza i dobrih odnosa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Bahreinu: Posvećeni smo produbljivanju veza

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Mar.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 13. marta u Bahreinu, gde se sastao sa kraljem Hamadom bin Isom al Kalifom, da je Srbija posvećena produbljivanju političkih i ekonomskih odnosa sa tom kraljevinom. "Kraljevina Bahrein je geografski daleko od Srbije, ali nam je blizu srca. Zemlja koja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.