Vučić: Postignut dogovor o nabavci  vakcina Moderna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Apr.2021, 16:42

Vučić: Postignut dogovor o nabavci vakcina Moderna

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 22. aprila da je postignut dogovor o nabavci vakcina protiv korona virusa sa američkim proizvođačem Moderna. On je rekao da očekuje da će te vakcine stići u Srbiju do kraja oktobra. Vučić je u razgovoru sa predstavnicima američke organizacije Atlantski savet rekao da Srbija nije učestvovala u testiranju kineskih ili bilo kojih drugih vakcina, i da su sve vakcine koje su kupljene prošle sve faze testiranja. "Morate da istrpite oštre...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučić: Srbija obezbedila vakcine za oko 185.000 ljudi iz regiona

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021, 11:00

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija od početka korona krize u zemlje regiona poslala oko 120.000 vakcina, dok je u samoj Srbiji iz tih zemalja vakcinisala oko 65.000 građana i najavio da će proces vakcinacije biti nastavljen, jer nijedna zemlja sama ne može da reši taj problem.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.