Vraćala se sa letovanja: Žena (33) preminula u avionu zbog posledica korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 23:08

Vraćala se sa letovanja: Žena (33) preminula u avionu zbog posledica korona virusa

Struje i dalje tvrde da ventilacioni sistemi aviona efikasno filtriraju vazduh i uklanjaju čestice koje bi mogle da prenose virus

Žena (33) iz Dalasa umrla je zbog posledica korona virusa na avionu koji je leteo ka Novom Meksiku.

Više informacija o ženi nije dostupno osim što je posle letovanja pala i poginula na licu mesta u avionu. Iako se ovaj slučaj desio u julu, javnost je saznala za to tek ove nedelje.

Dnevni broj zaraženih slučajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusom u SAD-u drastično raste, a 14 država nedavno je postavilo rekorde hospitalizacije.

Iako su neke studije, uključujući dve objavljene prošlog meseca, sugerisale da se korona virus može širiti u avionima, studija Ministarstva odbrane objavljena prošle nedelje pokazala je da ventilacioni sistemi aviona efikasno filtriraju vazduh i uklanjaju čestice koje bi mogle da prenose virus.

Uprava za bezbednost saobraćaja pregledala je u nedelju više od milion putnika,  najviše od 16. marta.

Ženina smrt bila je među 554 potvrđena nova slučaja kovida-19 koje je u nedelju prijavio okrug Dalas.

Prema podacima sa Univerziteta Džons Hopkins, od utorka popodne zabeleženo je više od 8,2 miliona slučajeva širom Amerike, a više od 220.000 je umrlo.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.