Vlada Srbije odlučila da dosadašnje mere protiv širenja virusa korona ostanu na snazi

Izvor: Beta, 11.Jan.2021, 18:45

Vlada Srbije odlučila da dosadašnje mere protiv širenja virusa korona ostanu na snazi

Vlada Srbije, na preporuku Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid-19, donela je na današnjoj sednici odluku da sve dosadašnje mere ostanu i dalje na snazi."Odluka o zadržavanju mera odnosi se na obavezan PCR test za ulazak u zemlju, kao i na rad ugostiteljskih objekata do 20 časova. Prodavnice prehrambene robe i dalje će raditi do 21 sat", saopšteno je iz Vlade.U saopštenju se navodi da na snazi ostaje i odluka o zabrani okupljanja više od pet ljudi, kao i obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru."Na osnovu epidemiološke procene, odlučeno je da nastava u osnovnim i srednjim školama bude nastavljena od 18. januara 2021. godine, po dinamici po kojoj se odvijala u septembru", jedna je od Vladinih odlukaSrednjoškolci će pohadjati nastavu svake druge nedelje i to po pola odeljenja u smeni, a osnovci će ići u školu svaki drugi dan.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I dalje obavezan PCR test za ulazak u Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2021

BEOGRAD - Vlada Srbije je, na preporuku Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, donijela odluku da sve dosadašnje mjere ostanu i dalje na snazi, što znači obavezan pi-si-ar (PCR) test za ulazak u Srbiju i rad ugostiteljskih objekata do 20.00 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nove mere za ulazak na Novi Zeland: Dokaz o negativnom korona testu treba pokazati još PRE ULASKA U AVION

Izvor: Blic, 12.Jan.2021, 11:32

Zbog globalnog širenja novog, zaraznijeg soja korona virusa, novozelandske vlasti zahtevaće da svi putnici koji iz inostranstva kreću prema Novom Zelandu, pre ulaska u avion pokažu dokaz o negativnom testu na kovid-19.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.