Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Apr.2020, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije: Nove odluke, 1. april 2020.

Vlada Srbije na sednici održanoj danas, 1. aprila 2020, donela je najnovije odluke u vezi sa sprečavanjem širenja korona virusa COVID-19.»»»Zabranjuje se u potpunosti rad svih objekata i delatnosti koje podrazumevaju blizak fizički kontakt, kao što su frizerski i kozmetički saloni, fitnes klubovi i teretane. »»»S obzirom na specifične potrebe koje trenutna situacija nameće, odlučeno … Članak Vlada Srbije: Nove odluke, 1. april 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Vlada donela odluku o zabrani rada kladionica, kockarnica i teretana u celoj zemlji

Izvor: Bor030.net, 01.Apr.2020

Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici nove odluke u vezi sa sprečavanjem širenja COVID-19, kojima se u potpunosti zabranjuje rad svih objekata i delatnosti koje podrazumevaju blizak fizički kontakt, kao što su frizerski i kozmetički saloni, fitnes klubovi i teretane. Doneta je odluka...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.