Višković: Otvoreni smo za nove investicije

Izvor: Capital.ba, 18.Sep.2021, 16:07

Višković: Otvoreni smo za nove investicije

NOVI SAD – Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas u Novom Sadu da je Vlada Srpske otvorena za nove investicije, te da je spremna da kreira i posebne uslove za privrednike koji bi otvarali pogone u industrijskim zonama u Podrinju, od Bijeljine do Bratunca. FOTO: Nezavisne novine “Inicijativa, koju je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pokrenuo još prije izbijanja pandemije virusa korona, podrazumijeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << da se u zonama uz Drinu, od Bijeljine do Bratunca, otvore poslovne zone sa posebnim pogodnostima, kako bi se obezbjedio posao za ljude sa obe strane rijeke”, rekao je Višković u obraćanju brojnim privrednicima koji su prisustvovali okruglom stolu posvećenom unapređenju privrednih odnosa Vojvodine i Republike Srpske. Govoreći o ekonomskim odnosima sa Srbijom, predsjednik Vlade podsjetio je da je Srbija najvažniji spoljnotrgovinski partner, ali i najveći investitor u Republiku Srpsku, sa plasiranim investicijama od oko milijarde KM. On je napomenuo da i ovogodišnji podaci ukazuju na pozitivne trendove u ekonomskoj razmjeni Republike Srpske i Srbije. Tokom ovog skupa, na kojem je učestvovao i predsjednik Pokrajinske vlade Vojvodine Igor Mirović, navedeno je da će se planu za izgradnju poslovnih zona u Podrinju uključiti i Vlada Vojvodine. Srna Чланак Višković: Otvoreni smo za nove investicije се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Višković: Otvoreni smo za nove investicij

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2021

NOVI SAD - Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas u Novom Sadu da je Vlada Srpske otvorena za nove investicije, te da je spremna da kreira i posebne uslove za privrednike koji bi otvarali pogone u industrijskim zonama u Podrinju, od Bijeljine do Bratunca.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.