Više policajaca POVREĐENO večeras ispred Skupštine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 00:32

Više policajaca POVREĐENO večeras ispred Skupštine!

Ovo je večeras u gostovanju u Trećem dnevniku RTS-a rekao direktor policije Vladimir Rebić.

Više policajaca povređeno je večeras u neredima ispred Skupštine Srbije.

Podsećanja radi, protesti su usledili nakon izlaganja predsednika Vučića organizovani od strane opozicije, zbog mera za sprečavanje širenja korona virusa,  na čelu sa Draganom Đilasom napravili su stravičnu gužvu na uglu Takovske i Bulevara Kralja Aleksandra!

Njihov bezobrazluk nema mere. Naime, Đilasove pristalice nisu dozvolile sanitetu Hitne pomoći da prođu iako su videli da je situacija hitna i da je vozilo pod rotacijom!
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POLICIJA KONTROLIŠE SITUACIJU" Rebić: Nećemo dozvoliti huliganima da uništavaju imovinu i ugroze građane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Direktor policije Vladimir Rebić istakao je večeras gostujući na RTS da će građani biti bezbedi i da će ih policija zaštititi od huligana..- Policija kontroliše situaciju. Nažalost desilo se da se jedan deo učesnika odlučio na nasilništvo, pošto su huligani napali policiju. Veliki broj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.