Izvor: DANuBeogradu.rs, 09.Jun.2020, 09:59

Vesti dana, 9. jun 2020. Beograd, Srbija, svet

Vesti dana u Beogradu, Srbiji, svetu. Danas je utorak, 9. jun 2020. Virus kruži po Srbiji – nova žarišta Novi Pazar i Tutin; situacija je globalno lošija… »»» Statistički podaci o virusu korona u Srbiji od početka pandemije do 9. juna 2020. u 15.00: broj zaraženih osoba od početka pandemije – 11.965; broj smrtnih slučajeva … Članak Vesti dana, 9. jun 2020. Beograd, Srbija, svet se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Korona sa naprednjacima sklopila Sporazum o nenapadanju pred izbore

Izvor: Njuz.net, 09.Jun.2020

BEOGRAD, 9. jun 2020, (Njuz) – Korona virus i Srpska napredna stranka potpisali su danas “Sporazum o nenapadanju pred izbore”, saopštili su iz vladajuće stranke.. Predsednik SNS Aleksandar Vučić istakao je tom prilikom da je zahvalan koroni na razumevanju u najvažnijem periodu za Srbiju u...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.