Izvor: Domino Magazin, 03.Apr.2020, 09:32

Venčanja za vreme korona virusa

Venčanja za vreme korona virusa su dosta zakomplikovana. Kao i sve drugo. Ali mnogi ne žele da se odreknu tog radosnog dana, venčanja. A venčanje ne ide bez venčanice. Kako je sada odabrati? Mlade ne moraju da brinu. Osmišljen je softver koji skenira telo, određuje veličine. Mlade će se u venčanici prvo pojaviti u virtualnom […] The post Venčanja za vreme korona virusa appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Kako očistiti kuću za vreme epidemije korona virusa

Izvor: Domino Magazin, 03.Apr.2020

Kako i koliko čistiti kuću u ovo vreme epidemije, pitaju se mnogi. Pojedini e vredne domaćice i domaćini danima peru prozore, podove, kuhinjske elemente, sobe, kupatila pa opet sve u krug. Neki to rade pretežno iz higijenskih razloga a neki ne bi li odagnali stres. Da li je potrebno ribati češće...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.