Veliki preokret oko Marka Grujića, razlog je korona?!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 11:51

Veliki preokret oko Marka Grujića, razlog je korona?!

Ne bojte se, nije bolestan, ali je pandemija promenila sve. Liverpul nema rešenja, osim jednog...

Izgleda da su se stvari promenile u Liverpulu, nisu uzeli Vernera, nemaju novca za Haverca, sada se pominje Alkantara, koji bi mogao da košta oko 35 miliona evra, jer mu ugovor ističe sledeće sezone.

Ali, po toj ceni možda se pojavi još klubova, pa nije sigurno ni da će nekadašnji plej Barse stići na "Enfild".

Definitivno je da Liverpul nema novca za pojačanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a da bi Klop u novu sezonu mogao da uđe sa istim timom. Želje kao Kulibali su nemoguća misija, sigurno da neće platiti 90 miliona evra za Napolijevog štopera.

Klub napušta Lalana kome ističe ugovor, kao i rezervni golman Adrijan. Na užas navijača to znači da se Loris Karijus vraća na "Enfild".

Prvobitni plan je bio da se prikupi oko 70 miliona evra od prodaja Šaćirija, Grujića i Harija Vilsona, ova Srbin i Velšanin su bili na pozajmicama, naš igrač je završio dvogodišnje kaljene u Herti.

Klub planira da ga proda, ali nema ponuda, kao ni za Šaćirija i Vilsona. Sve čemu Redsi mogu da se nadaju je nova pozajmica, ali tu nema novca pa bi ovi igrači mogli da se vrate i pojačaju konkurenciju. Mnogi smatraju da Grujić svakako zaslužuje pre mesto u rosteru od Nabija Keite koga želi Benfika, ali takođe na pozajmicu.

Videćemo šta će se desiti, tek ideja je da još godinu dana, pomenuti trio ostane u Liverpulu, pa da kada se tržište stabilizuje eventualno budu prodati, to se pre svega odnosi na Šaćirija.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bum sa Ostrva - Liverpul završio strašno pojačanje, možda i najpotrebnije!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020

Tvrdimo da je ovo jedna od boljih kupovina Jirgena Klopa!..Fudbalski klub Liverpul i Tijago Alkantara su postigli sve detalje, preostalo je još da Bajern Minhen prihvati ponudu sa Enfilda...Ovu vest preneo je Tankredi Palmeri, dobro poznati novinar, koji odavno prati dešavanja na fudbalskoj pijaci...On...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.