Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2020, 10:53

Vasilije Kačavenda zaražen koronom, u teškom stanju prebačen u Beograd

Vasilije Kačavenda, umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski, pozitivan je na virus korona i uslijed zdravstvenih komplikacija, upućen je na liječenje u Beograd. Prema pisanju Nove.rs, vladika Kačavenda je zbog zdravstvenih komplikacija morao da bude prebačen na liječenje u Beograd i zbog toga su mu sve ranije aktivnosti otkazane.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kačavedna nije prebačan u Beograd, hospitalizovan u bijeljinskoj bolnici

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2020

BEOGRAD - Penzionisani episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije Kačavenda nalazi se na liječenju u Opštoj bolnici "Sveti vračevi“ u Bijeljini, nakon što je ustanovljeno da je pozitivan na virus korona, a ljekari kažu da je u stabilnom stanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.