Vanredna situacija u Preševu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020, 08:48

Vanredna situacija u Preševu

Štab za vanredne situacije Preševa zbog epidemije korona virusa proglasio je vanrednu situaciju na teritoriji te opštine.

U skladu sa odlukama Štaba, direktor Doma zdravlja u Preševu ovlašćen je da koordinira rad dežurnih apoteka i zabranjeno je da se izdaju lekovi bez recepta.

Privatnim ordinacijama naređeno je da obaveste opštinsku upravu ili Dom zdravlja u Preševu za svaki slučaj pojavljivanja pacijenata sa simptomima na koronu.

Načelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << opštinske uprave u Preševu ovlašćen je da smanji radno vreme za radnike u javnom sektoru za vreme vanredne situacije i oslobodi radnike starije od 60 godina, majke sa malom decom i radnike sa hroničnim bolestima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA U SRBIJI NE POSUSTAJE: Još jedna opština proglasila VANREDNU SITUACIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020

Naređeno je da se ograniči rad restorana, kafića i gastronomskih objekata od 05.00 do 20.00 časova...Štab za vanredne situacije danas je, zbog epidemiološke situacije u Preševu, proglasio vanrednu situaciju u toj opštini, a ta odluka stupa na snagu odmah...Prema odlukama Štaba, direktor Doma...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Proglašena vanredna situacija i u Preševu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jul.2020

Nakon Vranja, Vladičinog Hana i Bujanovca, vanredna situacija zbog epidemije virusa korona uvedena je i u Preševu, potvrdio je predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi na svojoj zvaničnoj stranici. Ugostiteljski objekti u toj opštini neće raditi od 20 do 5 sati. ..Kako je objavio Arifi na Fejsbuk...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.