VUČEVIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU SVIM GRAĐANIMA: Cilj je da imamo više od 100.000 vakcinisanih da bi se vratili u normalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 11:29

VUČEVIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU SVIM GRAĐANIMA: Cilj je da imamo više od 100.000 vakcinisanih da bi se vratili u normalu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obratio se građanima.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izrazio je zadovoljstvo odzivom sugrađana na imunizacija protiv Korona virusa.

- Dragi sugrađani, jutros sam dobio podatke o jučerašnjem, prvom danu imunizacije, koji su premašili sva naša očekivanja, jer su zdravstveni radnici vakcinisali 1.291 građanina, a bilo je prijavljeno 730. U prva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva sata jutros, do 10 sati, dakle drugog dana imunizacije, vakcinisano je 400 Novosađana, a imamo prijavljeno više od 25.000 - naveo je on.

- Cilj nam je da imamo više od 100.000 vakcinisanih sugrađana, kako bismo se što pre vratili normalnom životu. Ponosan sam na državu Srbiju koja je omogućila izbor vakcine i to što su one poptuno besplatne. Sve ovo nam uliva poverenje da smo svi razumeli šta treba da uradimo u narednim danima kako bismo pre svega sačuvali naše živote i zdravlje i, naposletku, borili se za našu ekonomiju - rekao je Vučević.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_gradonacelnik)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Broj vakcinisanih premašio sva očekivanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavo je da su podaci o prvom danu imunizacije, premašili sva očekivanja, jer su zdravstveni radnici vakcinisali 1.291 građanina, a bilo je prijavljeno 730..."U prva dva sata jutros, do 10 sati, dakle drugog dana imunizacije, vakcinisano je 400 Novosađana,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.