VRBAS IMA PEKARU ZA PONOS: Besplatan hleb za one koji nemaju novca da ga kupe

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 17:27

VRBAS IMA PEKARU ZA PONOS: Besplatan hleb za one koji nemaju novca da ga kupe

Humani ljudi odlučili da sprovode odluku sve vreme dok traje borba sa korona virusom

Jedna pekara u Vrbasu odlučila je da pomogne svim siromašnim sugrađanima.

U teško vreme, kada su mnogi zbog korona virusa ostali bez posla i pomoći, ova pekara će svim siromašnima, i to onima koji zaista nemaju dovoljno novca ni za osnovne namirnice, besplatno udeliti hleb.

- Dragi sugrađani, za osobe koje ne mogu da plate hleb i koje sebi ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priušte, hleb je besplatan. Ova odluka stupa na snagu 28. 2. 2021. i trajaće sve dok traje borba sa kovidom 19 - piše na ulazu u pekaru.

Kada bi svaka pekara, svaka prodavnica, pristala na ovaj mali trošak, ljudima koji "na čast" mogu da im se zakunu da nemaju para za normalan obrok, celo naše društvo, a ne samo ova pekara, prošli bi veliki test humanosti.

Aferim! pic.twitter.com/Fag4GqS02M

— Prof.Dr.Alek J. Racic, Prim.PhD (@AlekJRacic) February 28, 2021
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.