Izvor: Blic, 22.Mar.2023, 09:21

VIŠESTRUKA ZARAŽAVANJA IZMORILA ORGANIZAM! Prof. Tiodorović objašnjava zašto smo PODLOŽNIJI INFEKCIJAMA nego pre i da li nas VIRUSI ove zime ubijaju zbog KORONE?

Korona virus je uticao na naš imuni sistem i oslabio ga u prethodnom periodu, te smo sada osetljiviji na aktuelne viruse. Najosetljivije osobe imaju problem sa virusnim i bakterijskim infekcijama, ali i deca, s tim što veliki uticaj ima i postkovid, ali i to što je nečiji organizam izmučen višestrukim zaražavanjem kovidom -19. Lekari apeluju da jačamo svoj imuni sistem, da na oprezu budu osetljive grupe, kao i deca, te da se s dolaskom lepog vremena očekuje i "povlačenje virusa". U ovom periodu, kaću stručnjaci, treba uzimati vitamine, a posebno se preporučije D koji igra važnu ulogu u odbrani organizma.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROFESOR TIODOROVIĆ OBJASNIO ZAŠTO SMO OSETLJIVIJI NEGO PRE KORONE: Višestruka zaražavanja slabe organizam, sada smo podložniji infekcijama

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Mar.2023

Korona virus je uticao na naš imuni sistem i oslabio ga u prethodnom periodu, te smo sada osetljiviji na aktuelne viruse. Najosetljivije osobe imaju problem sa virusnim i bakterijskim infekcijama, ali i deca, s tim što veliki uticaj ima i postkovid, ali i to što je nečiji organizam izmučen višestrukim...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.