VIŠA SILA: Liga nacija u “zaštitnim balonima”

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:23

VIŠA SILA: Liga nacija u “zaštitnim balonima”

Konačna odluka.

Svetska odbojkaška federacija (FIVB) saopštila je da će se zbog pandemije virusa korona takmičenje u Ligi nacija 2021. godine u obe konkurencije odigrati u jednom ili dva “zaštitna balona”.

I Everton i Lester su u vrhu tabele, u dobroj su formi, pa nas večeras od 21.15 očekuje odličan meč na Gudisonu. Favorita nema, pošto je kvota na keca i dvojku identična – 2,75, iks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je 3,05, a kvota na 3+ je 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Lester

Kako je saopšteno, odluka je doneta posle video sastanka Saveta Lige nacija FIVB sa predstavnicima svih zemalja učesnika.

Koncept “zaštitnog balona” predviđa odigravanje svih mečeva po grupama, kao i Finalnog turnira u jednom gradu sa istim brojem utakmica kao i pre pandemije (po 130 u obe konkurencije).

FIVB je naveo da će nakon odluke Saveta Lige nacija uslediti pregovori sa zainteresovanima za organizaciju, kao i da će odluka o zemlji ili zemljama domaćinima Lige nacija 2021. u obe konkurencije, kao i rasporedi utakmica biti saopšteni u februaru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.