Izvor: Blic, 26.Okt.2020, 16:28

(VIDEO) SRBIJA BRUJI O "KORONA NASTUPU" REPERA Snimci iz Rume šokirali javnost, oglasio se njegov tim:"Drugi ljudi treba da brinu za to"

Srpski reper Devito proteklog vikenda održao je nastup u jednom klubu u Rumi, a snimci prepunog lokala, u danima kada broj zaraženih korona virusom obara rekorde, odmah su počeli da se šire društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GODINAMA KRIJE LICE, A EVO ČIME SE NEKADA BAVIO Ko je reper koji je napravio korona žurku o kojoj BRUJI SRBIJA

Izvor: Blic, 27.Okt.2020, 13:27

Srpski reper Devito proteklog vikenda održao je nastup u jednom klubu u Rumi, a snimci prepunog lokala, u danima kada broj zaraženih korona virusom obara rekorde, odmah su počeli da se šire društvenim mrežama. Mnogi su se nakon toga zapitali ko je zapravo Devito, reper koji uvek nastupa pod maskom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.