Izvor: Radio 021, 26.Nov.2020, 10:09

VIDEO: Lekar objavio šta pacijenti koji umiru od kovida vide u poslednjim trenucima života

Lekar iz Misurija je objavio video u kojem simulira ono što bi mogli biti poslednji prizori koje vide pacijenti koji umiru od virusa korona.

On je video postavio u pokušaju da podstakne ljude da nose maske.

Dr Kenet Remi rekao je za BBC da nošenje maske nije ni blizu neugodno kao "stavljanje komada plastike u disajne puteve".

"Ovako izgleda kada dišete 40 puta u minuti, kad vam je nivo kiseonika značajno ispod 80", upozorio je u lekar u videu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << objavljenom na Tviteru.

Please listen as this is dire. I don’t want to be the last person that looks in your frightened eyes. #MaskUp ⁦@DrKenRemy1⁩ ⁦@WUSTLmed⁩ pic.twitter.com/qwb4eERlfE

— Kenneth E. Remy, MD, MHSc, FCCM (@DrKenRemy1) November 21, 2020
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Twiter

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OVO JE POSLEDNJE ŠTO VIDE LJUDI KOJI UMIRU OD KORONE: Doktor objavio snimak i poslao važno upozorenje (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Nov.2020

Doktor Kenet Remi, iz Misurija, objavio je video u kojem pokazuje kako otprilike izgledaju poslednji trenuci pacijenata koji umiru od korona virusa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.