Izvor: Blic, 01.Apr.2020, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO-ANIMACIJA Dva načina za vakcinu protiv korona virusa: U oba slučaja, cilj je UNIŠTAVANJE ŠPICASTOG PROTEINA

Vakcine treniraju naše telo da prepozna i uništi viruse pre nego što se razbolimo. Tradicionalno, vakcine se proizvode od virusa koji su prethodno ubijeni ili oslabljeni, poput vakcina protiv gripa ili malih boginja. (Da biste nastavili sa čitanjem i pogledali video, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAGLAVLJENA U SOVJETSKOM SIVILU Evropska država koja ne postoji i čiji pasoš ne vredi ništa: Ovde kao da je vreme stalo pre 30 godina (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Apr.2020, 10:25

Zarobljeni u "zamrzutom konfliktu" iz 1990, siromašni, bez izlaska na more i na međi EU i Rusije, Pridnjestrovlje je jedan od najzapostavljenijih regiona u Evropi. (Da biste nastavili sa čitanjem i pogledali video, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.