VELIKA FRKA: Korona ušla u srpski klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 14:51

VELIKA FRKA: Korona ušla u srpski klub!

Potvrđeno.

Korona virus hara u ABA ligi. Posle Cedevita Olimpije, koja je prva objavila pozitivne PCR testove, isti aber stigao je iz Mornara, dok je Zvezdin stranac Emanuel Teri bio zaražen odmah posle potpisa za tim sa Malog Kalemegdana.

I pored toga, Jadranska liga se igrala, ali se sada virus Covid-19 se pojavio i u redovima Borca. Abaligaš iz Čačka je u zvaničnom saopštenju obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnost da je jedan od košarkaša prvog tima dobio pozitivan nalaz PCR testa, kao i da se trenutno nalazi u samoizolaciji.

- KK Borac, nakon testiranja igrača i članova stručnog štaba na prisustvo virusa COVID –19, po zdravstvenom protokolu ABA lige, a koje je ekipa odradila u petak, obaveštava javnost u Čačku, Srbiji, ali i regionu da su jedan igrač, kao i jedan član radne zajednice, pozitivni na virus COVID – 19.Kod pomenutih je utvrđeno asimptomatsko prisustvo virusa COVID – 19, zbog čega se oni nalaze u samoizolaciji - stoji u saopštenju Čačana.

Inače, u 5. kolu Regionalnog takmičenja, Borac bi u ponedeljak trebalo da gostuje u Železniku, ekipi FMP-a, međutim, i dalje nije poznato da li će se meč odigrati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.