Uskoro počinje Formula 1, Rikardo očekuje haos na prvoj trci!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 15:48

Uskoro počinje Formula 1, Rikardo očekuje haos na prvoj trci!

Vozač Renoa Danijel Rikardo rekao je danas da ne može da dočeka start sezone, ali i dodao da očekuje "haos" na prvoj trci Formule 1.

Rikardo, koji je u Pertu otkako je u martu zbog pandemije korona virusa otkazana Velika nagrada Australije, nije seo u svoj bolid od poslednjeg dana testiranja u Barseloni krajem februara.

Formula 1 planira da sezona krene početkom jula u Austriji.

"Biće to neki oblik haosa, nadam se kontrolisanog. Ne mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će bolida biti svuda, ali biće kombinacije emocija, uzbuđenja, žudnje", rekao je Rikardo za Radio BBC.

"Biće hrabrih preticanja, nekih loše procenjenih. Videćete po malo od svega, siguran sam", dodao je on.

Iako je prošlo nekoliko meseci otkako je poslednji put bio na stazi, Rikardo veruje da će mu iskustvo koje ima puno značiti i da će biti spreman za početak sezone.

-





"Da je ovo moja prva ili druga godina u Formuli 1, da se još nisam prilagodio, moj odgovor bi bio da bi mi trebalo vremena da se ponovo priviknem na vožnju. Ali, zimska testiranja su obično dobar pokazatelj.







Nekoliko prvih zimskih testiranja u karijeri predstavljali su šok za moj organizam. Kako moja karijera odmiče, tako je i manje šoka", naveo je Rikardo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Formula bez navijača prazna, gore nego na testiranjima"

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020

Šestostruki svetski šampion Luis Hamilton rekao je danas da će vožnja stazama Formule 1 bez navijača biti čudna...Prvih 10 trka Formule 1 ove sezone je odloženo ili otkazano zbog pandemje korona virusa. U Formuli 1 se nadaju da će sezona početi početkom jula u Austriji..."Biće vrlo prazno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.