Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2020, 21:26

Upozorenje SZO: Slijedi nekoliko teških mjeseci

Direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus izjavio je danas da sa ulaskom sjeverne hemisfere u zimu broj zaraženih virusom korona brzo raste, posebno u Evropi i Sjevernoj Americi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SZO: Najvažnije da kontakti budu u izolaciji

Izvor: Danas, 19.Okt.2020

U jeku drugog talasa pandemije korona virusa i naglog porasta broja zaraženih u Evropi i Sjedinjenim Državama direktor službe Svetske zdravstvene organizacije za hitne situacije Majkl Rajan poručio je vlastima da je od najvećeg značaja da kontakti budu u izolaciji.

Nastavak na Danas...

Dr Ivanuša: "Ljudi u Srbiji su shvatili kako brzo situacija može da se pogorša"

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 14:54

Dr Marijan Ivanuša, direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji, izjavio je da smo još daleko od kolektivnog imuniteta, i to ne samo u Srbiji, već i globalno, kao i da se situacija u Evropi trenutno pogoršava kada je reč o pandemiji koronavirusa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.