Upad demonstranata u Skupštinu Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jul.2020, 23:17

Upad demonstranata u Skupštinu Srbije

Deo demonstranata koji su u utorak uveče (7. jul) protestovali u centru Beograda upali su u zgradu Skupštine Srbije, nešto posle 22 sata. Ubrzo ih je odatle isterala policija. Građani su počeli spontatno da se okupljaju nakon što je predsednik države Aleksandar Vučić najavio da će u Beogradu ponovo biti uveden policijski čas, u cilju suzbijanja širenja korona virusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija bacila suzavac na demontrante

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jul.2020, 00:20

Nakon pokušaja ponovnog upada u Skupštinu Srbije, policija je na demonstrante bacila suzavac, nešto posle 23 sata. Demonstranti su se ubrzo razišli i povukli u ulice u okolini zgrade Skupštine. Građani su počeli spontano da se okupljaju nakon što je predsednik države Aleksandar Vučić najavio...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.