Ukoliko ne bude novih slučajeva KRAJ EPIDEMIJE 2. juna

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020, 22:33

Ukoliko ne bude novih slučajeva KRAJ EPIDEMIJE 2. juna

Ako ne bude do drugog juna nijednog slučaja korona virusa, onda možemo reći da smo sa ovom epidemijom završili Boban Mugoša, direktor Instituta za javno zdravlje saopštio je da ako ne bude novih slučajeva korone do 2.juna -to značiti kraj epidemije u Crnoj Gori.-Ako ne bude do drugog juna nijednog slučaja korona virusa, onda možemo reći >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da smo sa ovom epidemijom završili, rekao je Mugoša za TVCG. -Dobili smo prvo poluvreme, ali građani moraju da prihvate da nije sve prošlo i da se moraju pridržavati svih mera koje su još na snazi. Te mere će morati da poštuju i oni koji dolaze u Crnu Goru.Komentarišući posljednji slučaj inficiranog korona virusom državljanina Srbije rekao da nije reč o lokalnoj transmisiji, nego da se radi o osobi koja je kratko boravila u Crnoj Gori, doživela saobraćajni udes i nakon hospitalizacije prebačen u svoju zemlju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

CRNA GORA NAJAVLJUJE POBEDU: Ako ne bude novih slučajeva KRAJ EPIDEMIJE 2. juna

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 09:22

U Crnoj Gori u ovom trenutku nema aktivnih slučajeva infekcije korona virusom..U Crnoj Gori nema aktivnih slučajeva infekcije korona virusom, a direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša kaže da bi kraj epidemije u toj zemlji, ukoliko ne bude novih slučajeva, mogao biti proglašen početkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.