Izvor: Blic, 09.Jul.2020, 18:24

(UŽIVO) PROTESTI 3. DAN Sve više policije oko zgrade Skupštine Srbije, pristižu i građani

Protesti u Beogradu i drugim gradovima Srbije koji se održavaju zbog nezadovoljstva načinom na koji se država bori protiv pandemije korona virusa, nastavljaju se i večeras.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TREĆI PROTEST U BEOGRADU: Demonstranti se razilaze, povremeno manje grupe izazivaju nerede (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020

Treći dan zaredom deo opozicije i desničari organizovali protest u centru Beograda...Okupljanje je bilo zakazano za 19 sati ispred Skupštine Srbije, a u gradu je primećen veći broj policije u centru i okolnim ulicama u blizini Skupštine, ali i građani koji su pristizali. Čuli su se zvižduci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(UŽIVO) SEDENJE I PIŠTALJKE Treći dan protesta počeo u mirnoj, hipi atmosferi - nadamo se da će tako i ostati

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Protesti u Beogradu i drugim gradovima Srbije koji se održavaju zbog nezadovoljstva načinom na koji se država bori protiv pandemije korona virusa, nastavljeni su i večeras.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.