Izvor: Blic, 11.Jul.2020, 20:26

(UŽIVO) NEKOLIKO STOTINA LJUDI ISPRED SKUPŠTINE Protest postaje lepak za huligane, raspope, antivakcinaše i ekstremne desničare - sve manje običnih građana

Pre samo nekoliko večeri u ovo vreme već je bilo čarki, hapšenja, pa čak i razbijenih glava, ali večeras stiže drugačija slika sa protesta započetih zbog nezadovoljstva merama i načinom na koji se država bori protiv epidemije korona virusa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) UHAPŠENI HULIGANI SA MOLOTOVLJEVIM KOKTELIMA Sve manje običnih građana, a više raspopa, antivakcinaša i ekstremnih desničara

Izvor: Blic, 11.Jul.2020

Pre samo nekoliko večeri bili smo svedoci čarki, hapšenja, pa čak i razbijenih glava, ali večeras je slika sa protesta započetih zbog nezadovoljstva merama i načinom na koji se država bori protiv epidemije korona virusa, bila drugačija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.