UŠLI U AVION IAKO SU ZNALI DA SU POZITIVNI NA KORONU: Policija privela bračni par, oduzela im i dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 16:10

UŠLI U AVION IAKO SU ZNALI DA SU POZITIVNI NA KORONU: Policija privela bračni par, oduzela im i dete

Oni su svesno ugrozili zdravlje ostalih putnika.

Vesli Moribi i Kortni Piterson, bračni par sa Havaija, uhapšeni su tokom vikenda nakon što su navodno pokušali da se vrate kući avionom, iako su znali da su pozitivni na korona virus.

Oni su sa detetom bili u San Francisku i želeli su letom Junajted erlajnsa da se vrate na Havaje.

Prema preliminarnim izveštajima, bračnom paru je karantinski štab sa aerodroma rekao da ne ulaze avion i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se izoluju, saopštila je policija sa Havaja.

Potpuno svesni da imaju koronu, njih dvoje su ušli u avion i bili pretnja za sve putnike, dodaje se u saopštenju.

Moribi (41) i Piterson (46) su uhapšeni nakon sletanja pod sumnjom da su počinili krivično delo "bezobzirno ugrožavanje okoline", a pušteni su iz pritvora uz kauciju od po 1.000 dolara.

Njihovo dete je prebačeno u starateljsku porodicu, a o svemu je obaveštena i Služba za zaštitu dece, međutim, ne zna se da li je dete u kontaktu sa ocem i majkom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šta uradiš kad saznaš da imaš koronu? Neko se izoluje, a neko uđe na let za Havaje

Izvor: B92, 03.Dec.2020

Vesli Moribi i Kortni Piterson, bračni par sa Havaja, uhapšeni su tokom vikenda nakon što su navodno pokušali da se vrate kući avionom, iako su znali da su pozitivni na koronavirus.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.