UPOZORENJE GRADONAČELNIKA BEOGRADA: Sajam NEĆE biti dovoljan, moraju se pripremiti drugi objekti

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE GRADONAČELNIKA BEOGRADA: Sajam NEĆE biti dovoljan, moraju se pripremiti drugi objekti

Radojičić je rekao da će Beograd morati da pripremi i druge sportske objekte.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izrazio je danas bojazan da će Beogradski sajam biti nedovoljan za prijem pacijenata zaraženih korona virusom, koji imaju lakšu kliničku sliku.

Gradonačelnik je ponovo apelovao na građane da ostanu kod kuće jer, kako je rekao, socijalna izolcija smanjuje smrtnost od korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusa najmanje na pola.

- Nema opuštanja, jer sve loše poteze ne vidimo odmah, posledice su vidljive kasnije. Ovde se za sedam ili petnaest dana suočavamo sa posledicama - upozorio je Radojičić.

On je kazao da organizacija kol centara na opštinama za pomoć i podršku starijim sugrađanima dobro funkcioniše, da dnevno ima oko 1.000 poziva po jednoj opštini i dodao da među volonterima ima mnogo mladih ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Radojičić: Mislim da će SAJAM BITI NEDOVOLJAN i da ćemo morati da spremimo druge sportske objekte za smeštaj obolelih

Izvor: Blic, 30.Mar.2020

Grad Beograd je uveo drastične mere kada je ukinut gradski prevoz, čiji cilj je bio da se smanji cirkulacija stanovništa. Međutim, pored svih mera, neophodno je da grad funkcioniše na svom minimumu, tako da mnogo ljudi stoji iza toga da grad i dalje funkcioniše kao i sva gradska preduzeća koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.