UDRI BRIGU NA VESELJE, KAKVA KORONA: Prekinuto venčanje sa 400 zvanica

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 16:22

UDRI BRIGU NA VESELJE, KAKVA KORONA: Prekinuto venčanje sa 400 zvanica

Proslava je održana u jednoj ženskoj školi

Britanska policija saopštila je danas da je prekinula venčanje sa skoro 400 gostiju zbog kršenja mera za sprečavanje širenja kovida-19, koje dozvoljavaju prisustvo samo šest osoba na istom mestu.

Venčanja bi trenutno trebalo da se održavaju samo pod "izuzetnim okolnostima", navodi Rojters.

Međutim, policajci su pronašli stotine ljudi koji su se okupili na Stamford Hilu, u severnom Londonu, sa pokrivenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prozorima kako bi sprečili ljude da vide unutra. Organizator venčanja sada bi mogao biti kažnjen sa 10.000 funti (11.230 evra), a za pet osoba već su izrečene kazne od po 200 funti.

Venčanje je održano u ženskoj školi Jesodej Hatora, koja opslužuje jevrejske haredi porodice u tom području, dom najveće ortodoksne jevrejske zajednice u Evropi.

Škola je osudila događaj i saopštila da nije bila upoznata sa događajem, već da je spoljna organizacija odgovorna za iznajmljivanje sale.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.