U ustanovama socijalne zaštite i domovima za stare 1.441 zaraženi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 16:26

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za stare 1.441 zaraženi

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, virus korona potvrđen je kod 922 korisnika i 519 zaposlenih, saopštilo je danas Ministarstvo za rad.

Izlečeno je 1.290 korisnika i 550 zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite.

Korisnici za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni, kod kojih postoji ta opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KORONA BUKTI I U STARAČKIM DOMOVIMA: Veliki broj zaraženih korisnika i zaposlenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020

Izlečeno je 1.290 korisnika i 550 zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite...U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, virus korona potvrđen je kod 922 korisnika i 519 zaposlenih, saopštilo je danas Ministarstvo za rad...Korisnici za koje postoji procena da mogu biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.