U prokupačkoj bolnici na lečenju 49 kovid pacijenata, jedan preminuo

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2021, 15:17

U prokupačkoj bolnici na lečenju 49 kovid pacijenata, jedan preminuo

Prema najnovijim podacima iz prokupačke Opšte bolnice, na Infektivnom odeljenju ove ustanove hospitalizovano je 49 pacijenata iz Toplice od kojih je kod 40 testiranjem potvrđeno da su pozitivni na virus korona. Za prethodna 24 sata preminuo je jedan pacijent sa teritorije opštine Blace koji je bio pozitivan na koronu.

U kovid ambulanti ove ustanove pregledana su 72 pacijenta sa simptomima virusa, a većina ih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je sa upalom pluća i srednje teškom kliničkom slikom.

Na kiseoničkoj potpori je trenutno 29 pacijenata - kažu u Bolnici.

U kovid ambulanti prokupačkog Doma zdravlja pregledana su 132 pacijenta, od kojih su dvoje upućeni u bolnicu na dalje ispitivanje i lečenje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.