U poslednja 24 sata preminuo jedan pacijent niškog KC, broj novozaraženih u Srbiji ispod 1.000

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2021, 16:59

U poslednja 24 sata preminuo jedan pacijent niškog KC, broj novozaraženih u Srbiji ispod 1.000

Od 19 preminulih od kovida u Srbiji u poslednja 24 sata, jedna osoba bila je pacijent Kliničkog centra u Nišu, saopšteno je iz te ustanove. Dnevni broj novoobolelih u zemlji pao je ispod 1.000, pokazuju zvanični podaci Ministarstva zdravlja - testirano je 9.389 ljudi, a korona potvrđena kod 834 osobe.

U kovid objektima niškog Kliničkog centra hospitalizovano je 138 pacijenata, a kod 124 potvrđen kovid.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 7 je priključeno na aparatima za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - saopšteno je iz KC Niš.

Na lečenju u leskovačkim kovid bolnicama trenutno je smešteno 99 pacijenata, od toga je 80 pozitivnih, dok je u dve vranjske kovid bolnice 50 ljudi, a kod 43 pacijenta potvrđen virus.

U bolnicama širom zemlje od kovida se leči 3.827 ljudi, a 137 ih je na respiratorima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu kovid registrovan kod još 24 osobe

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2021, 12:16

U poslednja 24 sata, prema podacima leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, u Jablaničkom okrugu testirano je 107 osoba, od čega je njih 24 dobilo pozitivan nalaz na virus korona. Najveći broj novozaraženih imaju Leskovac i Vlasotince sa po 10 novih slučajeva kovida...U Lebanu su 3 osobe dobile pozitivan...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.