U poslednja 24 sata kovid potvrđen kod 94 pacijenta iz Jablaničkog okruga

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2021, 12:01

U poslednja 24 sata kovid potvrđen kod 94 pacijenta iz Jablaničkog okruga

Od 420 testiranih u Jablaničkom okrugu, 94 osobe su dobile pozitivan nalaz na virus korona, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje. I dalje je najviše novozareženih u Leskovcu gde je potvrđeno 55 slučajeva.

U Vlasotincu je registrovano 13 pozitivnih, a 11 u Bojniku. Slede Lebane sa 9 novoobolelih, Medveđa sa 5, odnosno Crna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Trava sa 1 novim slučajem.

Među zaraženima je 40 zaposlenih lica, njih 26 nije u radnom odnosu, 24 penzionera, 3 učenika i 1 dete - saopštavaju iz Zvaoda.

Trenutno se čekaju još 95 rezultata koji su rađeni u zdravstvenim ustanovama širom okruga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pad broja novazaraženih u Jablaničkom okrugu, kovid potvrđen kod 78 pacijenata

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2021, 11:41

Od 391 testiranih u Jablaničkom okrugu, 78 osoba je dobilo pozitivan nalaz na virus korona, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. I dalje je najviše zaraženih u Leskovcu, ali se u odnosu na juče broj novoobolelih smanjio za 20, pa ih je u prethodna 24 sata bilo 35...U Lebanu je registrovano...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.