Izvor: Blic, 31.Mar.2020, 06:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovom selu na severu Italije nije zabeležen NIJEDAN SLUČAJ ZARAZE koronom, a meštani veruju da ih štiti "ČUDOTVORNA VODA"

Stanovnici Montalda Torinezea, seoca u severnom italijanskom regionu Pijemontu, do sada su bili pošteđeni epidemije korona virusa, što je neke navelo da veruju da su zaštićeni “čudotvornom vodom” koja je, prema legendi, izlečila vojnike Napoleona Bonaparte od upale pluća.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Italijansko selo koje odolijeva koroni, u čemu je tajna

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2020

Stanovnici Montaldo Torinezea, sela u sjevernom italijanskom regionu Pijemont, zasad su pošteđeni virusa korona, što je pojedine navelo da vjeruju da su zaštićeni zbog "čudesne vode", koja je, prema legendi, izliječila vojsku Napoleona Bonaparte od upale pluća.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.