Izvor: Radio 021, 03.Jul.2020, 17:03

U novosadskoj upravi i Gradskoj kući četvoro zaraženih virusom korona

Četiri osobe su zaražene virusom korona u Upravi Novog Sada i Gradskoj kući.

To je na pitanje 021.rs o broju zaraženih u gradskoj upravi odgovorio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

"Imamo četvoro zaraženih. Dakle, govorimo o svim gradskim upravama i gradskoj kući. Po Zakonu o zaštiti ličnih podataka ne mogu da otkrivam imena, osim ukoliko te osobe same ne žele da se to zna. Da sam ja zaražen, ne daj Bože, objavio bih to. Mislim da je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << moja obaveza i odgovornost, ali ne mogu na to da nagovoram nekoga", rekao je Vučević.

Gradska vlast je donela niz naredbi koje se tiču sprečavanja širenja virusa korona. Jedna od njih se tiče i toga da će se građanima meriti temperatura pre ulaska u sve objekte javne namene. Više o tome OVDE.

Vučević je govorio i o epidemiološkoj situaciji u Novom Sadu, rekavši da je on nestabilna, ali da ne zahteva uvođenje vanredne situacije. U Novom Sadu od virusa korona je trenutno zaražena 301 osoba, a svakog dana se zarazi između 20 i 40 građana. Više o tome čitajte OVDE.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.