Izvor: Radio 021, 14.Avg.2020, 16:55

U novosadskim bolnicama 19 pacijenata manje na lečenju, ukupno 176

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 165 obolelih pacijenta od virusa korona, od kojih je devet na respiratorima.

U Vojnoj bolnici u Petrovaradinu trenutno se leči 11 pacijenata.

Danas je u novosadskim bolnicama na lečenju 19 pacijenata manje nego juče. Međutim, nije poznato da li su oni pušteni na kućno lečenje i da li među njima ima preminulih.

Iz KCV-a za 021.rs navode >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da se kod velikog broja ostalih hospitalizovanih pacijenata, s obzirom na težinu kliničke slike, uz ostalu neophodnu terapiju primenjuje i intenzivna kiseonička potpora.

Iz ovih zdravstvenih ustanova apeluju na građane Vojvodine da se ponašaju odgovorno i striktno pridržavaju svih mera predostrožnosti i uputstava nadležnih epidemioloških službi.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"BLIC" U CRVENOJ ZONI KC VOJVODINA Već 6 meseci se bore s koronom, na odmor ni ne pomišljaju, a ono što imaju da kažu o virusu TREBA SVI DA ČUJU

Izvor: Blic, 15.Avg.2020, 07:59

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno je hospitalizovano 196 pacijenata obolelih od Covida 19, od kojih je devet na invazivnoj mehaničkoj ventilaciji pluća. O njima se brine multidisciplinarni tim lekara specijalista koji su skoro šest meseci bez prestanka na prvoj liniji fronta u borbi protiv korone.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.