Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2020, 12:02

U ime oca: Habib se vraća!

Nurmagomedov najverovatnije brani UFC šampionski pojas 19. septembra u Abu Dabiju

Zadesila je krajem juna velika nesreća porodicu aktuelnog UFC šampiona u lakoj kategoriji, Habiba Nurmagomedova, kada su zbog virusa korona ostali bez "glave". Otac šampiona, Abdulmanap je nakon velike, višenedeljne borbe sa virusom korona posustao i ostavio sinu u amanet da širi njegov legat.

A njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najveći legat je upravo Habib koji će se, u nameri da ispoštuje očevu želju, uskoro vratiti u oktagon. Detalji su uglavnom poznati, pošto se zna da će to biti u Abu Dabiju i to na UFC 253 koji je planiran za 19. septembar. Ako sve naravno protekne kako se očekuje.

"Niko ne požuruje Habiba, on je naš šampion i tako će ostati. Pojas ga čeka i Abu Dabi. Za sada je datum njegovog povratka u oktagon 19. septembar, ali ništa još nije određeno", izjavio je prvi čovek najprestižnije MMA organizacije, Dena Vajt.

Protivnik superšampionu iz Dagestana će biti Amerikanac Džastin Gatje koji je savladao, pomalo i nečekivano sunarodnika Tonija Fergusona i tako dobio priliku, kao privremeni prvak lake kategorije u odsustvu Nurmagomedova usledkarantina, pošto je Dagestan jako bio pogođen pandemijom Kovida 19 da se odmeri sa pravim šampionom. Naravno, kada ovaj bude spreman.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.