U februaru preminulo 19 kovid pacijenata

Izvor: SandzakPress.net, 01.Mar.2022, 13:37

U februaru preminulo 19 kovid pacijenata

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru u februaru je preminulo 19 pacijenata od posledica izazvanih korona virusom, pokazuju zvanični podaci Štaba za vanredne situacije. Među preminulima je po šest osoba bilo iz Novog Pazara i Raške, četiri iz Sjenice i tri iz Tutina. Tokom februara 13 dana nije bilo preminulih pacijenata, dok u januaru 18 dana korona virus nije bio uzrok smrti nijedne osobe. Na bolničkom lečenju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << poslednjeg dana februara bilo 13 osoba, što je pet puta manje u odnosu na prvi dan tog meseca kada se u ovoj zdravstvenoj ustanovi lečilo 68 pacijenata. Tokom prošlog meseca višestruko je smanjen i broj pregleda u Kovid ambulanti Doma zdravlja, pa se tokom jučerašnjeg dana lekarima javilo 75 pacijenata sa simptomima korona virusa, dok ih je na početku februara bilo oko 300. Poslednji podaci brzih testova potvrdili su prisustvo korona virusa kod 16 osoba. Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru potvrdio je juče našem radiju da je epidemiološka situacija trenutno stabilna i da je procenat zaraženih u odnosu na broj testiranih oko 11 odsto, dok je pre samo mesec dana bio oko 50 odsto. The post U februaru preminulo 19 kovid pacijenata appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U pirotskoj Bolnici preminuo jedan pacijent od kovida

Izvor: JužneVesti.com, 01.Mar.2022

Jedan pacijent Opšte bolnice Pirot preminuo je od posledica virusa korona, dok je od 230 testiranih iz Pirotskog okruga pozitivna 91 osoba, poslednji su podaci lokalnog Zavoda za javno zdravlje...Trenutno se na kovid odeljenju pirotske Bolnice leči 25 pacijenata, a od početka godine u toj zdravstvenoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.