U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 86 zaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2020, 16:30

U domovima za stare i ustanovama socijalne zaštite 86 zaraženih

U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih, zaključno sa današnjim danom, potvrđeno je prisustvo virusa kovid - 19 kod 55 korisnika i 31 zaposlenog, saopštilo je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova socijalne zaštite je 1.084, a broj izlečenih zaposlenih u tim ustanovama je 432.

Prisustvo virusa potvrđeno je u Ustanovi za decu i mlade ''Sremčica'', Centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za porodični smeštaj i usvojenje, Gradskom Centru za socijalni rad, gerontološkim centrima Beograd - domovi "Bežanijska kosa" i "Karaburma", Službi Pomoć u kući.

Kovid-19 je potvrđen i u Centru za socijalni rad u Vranju, Domu za decu i omladinu ''Vera Radivojević'' u Beloj Crkvi, Gradskom Centru za socijalni rad u Beogradu - odeljenje Zvezdara.

Virus je registrovan i u gerontološkim centrima u Bačkoj Palanci, Kragujevcu, Novom Sadu - radnoj jedinici Dom Liman, kao i u domu za smeštaj starih lica u Prokuplju, domovima za smeštaj odraslih i starijih - ''Milidom lux'' i ''Dživdžan'' u Beogradu i ''Nanini konaci''u Zrenjaninu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.