Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2020, 23:19

U čačanskoj bolnici na lečenju 71 pacijent zbog korona virusa, šest u teškom stanju

U čačanskoj Opštoj bolnici trenutno je hospitalizovan 71 pacijent zbog korona virusa, saopšteno je kasno večeras iz te zdravstvene ustanove.

Šestoro obolelih od korona virusa su u teškom stanju i jedan je priključen na respirator, navodi se u saopštenju čačačanske bolnice.

Na odeljenju pedijatrije u bolnici u Čačku smešteno je dete sa znacima infekcije korona virusom i čekaju se rezultati testa.

U prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice svakodnevno je veliki priliv pacijenata sa simptomima korona virusa i prosečno se obavi oko 100 pregleda.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

JOŠ JEDNA ŽRTVA KORONA VIRUSA U ČAČKU: Preminuo muškarac (52), dete sa simptomima virusa smešteno na pedijatriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 12:28

Pedesetdvogodišnji muškarac iz Čačka preminuo je od psoledica inficiranja korona virusom u beogradskoj bolnici...On je 13 osoba iz Čačka koja je od marta izgubila bitku sa ovom bolešću...Trenutno je u čačanskoj bolnici hospitalizovan 71 pacijent, a na odenjenje pedijatrije smešteno je i jedno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.