U bolnici u Vršcu 67 pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2020, 11:37

U bolnici u Vršcu 67 pacijenata

Prema podacima Instituta za javno zdravlje u Pančevu, u poslednja 24 sata u Vršcu je kod 14 osoba potvrđen korona virus.

U bolnici u Vršcu je trenutno 67 pacijenata, a iz bolnice kažu da imaju kapaciteta.

Doktorka Vesna Marveljić iz kovid ambulante u Vršcu izjavila je da je sitaucija stabilna, ali i dalje dosta teška.

"Mi smo se možda negde malo zaravnili što se tiče broja pregleda u kovid ambulanti, ali to je i dalje visoka cifra. Na dnevnom nivou se pregleda i do 150 pacijenata", rekla je Marveljić za RTS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SITUACIJA DOSTA TEŠKA! U bolnici u Vršcu 67 pacijenata

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2020

Iz bolnice kažu da imaju kapaciteta..Prema podacima Instituta za javno zdravlje u Pančevu, u poslednja 24 sata u Vršcu je kod 14 osoba potvrđen korona virus...U bolnici u Vršcu je trenutno 67 pacijenata, a iz bolnice kažu da imaju kapaciteta...Doktorka Vesna Marveljić iz kovid ambulante u Vršcu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.