U Subotici proglašena vanredna situacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 17:38

U Subotici proglašena vanredna situacija

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić doneo je Odluku kojom se od danas proglašava vanredna situacija za celu teritoriju grada Subotice, zbog pogoršanja epidemiološke situacije usled širenja korona virusa.

Kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu grada, ta odluka je doneta radi efikasnijeg sprovođenja mera zaštite kao i zaštite života i zdravlja stanovništva.

U Subotici su juče registrovana 93 nova slučaja korona virusa, a pomoćnica direktora bolnice Gordana Krtinić izjavila je danas da je epidemiološka situacija izuzetno nepovoljna, čak i kritična.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.