Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023, 04:35

U Srbiji, za 24 sata, bez umrlih od posledica kovida, zaraženo 88 osoba

Početna » Vesti » Društvo » U Srbiji, za 24 sata, bez umrlih od posledica kovida, zaraženo 88 osoba


Betadanas 00:19

Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT
U Srbiji, za 24 sata, nije bilo umrlih od posledica infekcija korona virusom a zaraženo je 88 osoba, od 4.635 testiranih, objavljeno je večeras na sajtu kovid19.rs.
Hospitalizovano je 18 pacijenata a niko od njih nije na respiratorima, piše na tom sajtu ministarstva zdravlja Srbije.
Od >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << početka pandemije, u Srbiji, po zvaničnim podacima, od posledica kovida umrlo je 18.057 osoba.
Komentari



Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Danas naoblačenje sa kišom, lokalno jači pljuskovi sa grmljavinom U Srbiji se danas očekuje naoblačenje sa kišom koje će tokom jutra zahvatiti jugozapadne krajeve, tokom prepodneva će se proširiti na južne, a posle podne na zapadne i centralne, kada se očekuju i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.





Naslovna strana
Naslovna strana za 14. jun 2023.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.
– Gordana Bjeletić, novinarka



Opširnije
Izvor: Danas.rs

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.